Dragi prijatelji,

MATOX AD iskreno veruje u ogromne benefite inovativnosti, kreativnosti i efikasnosti svojih proizvoda koji čine da naša kompanija bude prepoznata kao jedinstvena i drugačija u odnosu na sve druge. MARKO TODOROVIĆ – MATOX AD fabrika građevinskog materijala, boja i lakova, osnovana je 2003. godine u Paraćinu, kao porodična kompanija. Fabrika je sagrađena 1998. godine po ideji osnivača fabrike Žike Todorovića da se na domaćem tržištu obezbedi kvalitetan i tehnološki napredan proizvod koji će omogućiti uštedu u vremenu i novcu investitorima i graditeljima i od tada pa do 2003. godine posluje pod nazivom ZITOP.
ZITOP je jedan od prvih i vodećih domaćih proizvođača mašinskih maltera i tečnih i dekorativnih fasadnih maltera u Srbiji. Korišćenjem moderne tehnologije u proizvodnji, kontinuiranom kontrolom kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda omogućili smo potrošačima bržu, rentabilniju i jednostavniju gradnju.
Načela porodičnih vrednosti i individualnog pristupa svakom potrošaču je ono što nas izdvaja od velikih multinacionalnih kompanija, kao prepoznatljive partnere po pitanju logističke i tehničke podrške, poštujući vreme isporuke i kvantitativnu i

kvalitativnu kontrolu pri svakom zahtevu, brzina i tačnost pri isporuci je odlika i ponos Matox tima čime postavlja najviše standarde po pitanju zadovoljstva potrošača u našoj industriji. Upravo zato smo i obezbedili jaku konkurentnu poziciju na domaćem tržištu.
Mi se oslanjamo na velike mogućnosti, kapacitete, fleksibilnosti i vrednosti dostojne međunarodnih razmera, a sve u cilju dobrobiti naše Zemlje. Matox proizvodi su bazirani na dugogodišnjem evropskom iskustvu i proizvod su licencirane švedske proizvodnje od 1955. godine. Ugovorom o transferu tehnologije, Matox je implementirao know-how jednog od najiskusnijih evropskih proizvođača u industriji boja i građevinskog materijala i u pogledu evropskih standarda Matox proizvodi na prirodnoj osnovi proizvode koji su povoljni za okolinu i prirodu i kao takvi prihvatljivi za svakog potrošača i na svim svetskim tržištima. Svaki član Matox tima je istrajan u pogledu održanja i očuvanja životne sredine, na šta smo naročito ponosni. Odgovorno društveno ponašanje svih zaposlenih i očuvanje životne sredine su sastavni deo poslovanja fabrike MATOX

Dobrodošli u MATOX porodicu!

Dejan Todorović

Direktor
tel. 0606286924
dtodorovic@matox.rs

Darko Miljković

Logistika
tel. 0606286911
dmiljkovic@matox.rs

Vladimir Radojević

Menadžer prodaje
tel. 0606286914
vradojevic@matox.rs